" />
inspoglobe »

Miley Cyrus

Kom over noen bilder av Miley som har surfet på nettet i det siste, og jeg er egentlig ganske positivt overasket. De fleste vil vel kalle det sykt? Er hvertfal det jeg har fått intrykk av, men i mine øyne har hun slått på stortrommen nok en gang, og truffet blink. I mine øyne er bildet under elegant og mer feminint i kontrast til stilen hun kjørte før den nye looken.

Miley er en av de artistene jeg ser opp til. Ikke på grunn av musikken men rett og slett på grunn av det faktum at hun gjør det hun vil, hun følger sine drømmer
 og ikke andres meninger. Hun er en inspirasjonskilde til selvtillit spørr du meg

 

Hva syntes dere?

//weheartit

Signatur

4 kommentarer

peace-panda

06.02.2014 kl.14:24

jeg tror nok heller hun gjør som det manageren og pressesjefen hennes vil. mye av det er sikkert hennes ønsker og innspill. men se på jenta, hun har aldri fått så mye medieoppmerksomhet som etter at hun begynte å kle seg lettkledd og bli litt mer "vill". liker miley jeg også, men med så mye inflytelse som den jenta der kan ha på verden, så syns jeg det er trist at hun ikke gjør noe mer!

Wannie

06.02.2014 kl.14:37

Pen jente! :)

Destiny

06.02.2014 kl.15:33

En ting er ihvertfall sikkert! Dama vet hvordan man får PR og drar inn penger. Mange påstar at de har sluttet å være smiler fordi hun har blitt for drøy, men dama gjør som hun vil og vet hva hun står for og bildene og oppførselen hennes. Man kan liksom ikke forvente at hun skal oppføre seg som en 14 åring når hun er langt over det, hun har vokst opp.

Jeg digger ihvertfall henne, både den gamle og den nye miley :)

Marlen

06.02.2014 kl.15:35

Som alle andre vanlige mennesker har Miley lov til å gjøre det henne vil. Samme gjelder forsåvidt Justin Bieber også. Det er kun fordi disse er kjente at folk reagerer på den måten. La de skade seg selv, gjøre hva de vil :-) Til syvende og sist, så er det ikke en smule av dette som rører dere.

Aase♥

06.02.2014 kl.18:35

Har elsket det hele veien, vi kan ikke alle være like?

Skriv en ny kommentar

hits